Hornstrup Kursuscenter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Møde og konference – et arbejdshus
Hornstrup Kursuscenter, der er beliggende ved indkørslen til Hornstrup Kirkeby, er et de førende konferencecentre i Trekantområdet. Med fem titler som ”Årets Konferencecenter” – senest i 2017, er kvaliteten og service altid i top. Vi fokuserer på det, som sikrer et optimalt udbytte for dig.
Vi har tiden, overskuddet, ideerne, rammerne og erfaringerne til at gå i dialog med dig om dit arrangement – og vi kan lide det! Når du vælger rammerne for dit kursus, så vælger du meget mere end rammer, forplejning, en seng og en pris. Du vælger også mennesker! Du vælger engagement! Vælg et kursussted, som kan løfte udbyttet for deltagerne! Vi er et arbejdshus, der fokuserer på at du og dine deltagere kommer mere inspireret fra Hornstrup Kursuscenter, end da I kom.

 

Faciliteter
Vi har 56 værelser, der alle er røgfrie og hyggeligt indrettede med en god seng, tv, telefon og eget toilet/bad samt gratis trådløst internet. Alle værelser kan laves til dobbeltværelser. Vores 8 plenumlokaler rummer fra 2 til 150 personer, afhængigt af bord- og stoleopstilling.Vi har 6 grupperum samt gode og indbydende fællesarealer. Alle vores plenumlokaler indeholder alt i AV-udstyr, inkl. loftmonteret projektor, instruktør-pc samt trådløst internet over alt i huset. I Procesrummet finder du masser af procesunderstøttende rekvisitter og procesværktøjer, som kan lånes af vores kursister eller kan faciliteres af os mod betaling.

 

Hold festen på Hornstrup Kursuscenter
Hornstrup er blevet opdaget som feststed! Vi har igennem en årrække lagt rammer til skønne bryllupper, runde fødselsdage eller særlige fejringer. Du får altid lækker mad, god vin, hyggelige rammer, gode festlokaler og smilende service. Og vi har god tid til at tale med dig om, hvordan festen bliver lige som den skal være. Med 56 værelser er der mulighed for overnatning til dine gæster. Og vi har en velassorteret bar, som først lukker når I går i seng!

Besøg Hornstrup Kursuscenters hjemmeside.